30okt2024

Heb je deelgenomen aan ons neurodiversiteitsonderzoek? Dan nodigen we je graag uit op deze workshop neurodivergent talent waarin we je inzicht geven in je sterkten en mogelijke valkuilen, zodat je deze beter kan hanteren.

Van 09:00 tot 13:00

Bij Kantoor Management Spark

Smidstraat 145, 2590 Berlaar

Gratis voor deelnemers van het onderzoek

Neurodivergente mensen barsten van het talent, maar worstelen vaak met uitdagingen omdat hun brein anders werkt en prikkels op een andere manier verwerkt worden.

Om neurodivergente werknemers beter te kunnen ondersteunen, zijn we een onderzoek gestart naar de link tussen autisme en ADHD, persoonlijkheid en mentale gezondheid.  Dit onderzoek is bedoeld om HR-departementen, rekruteerders, teamleiders, managers en werknemers meer inzicht te geven in de kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen van neurodivergente medewerkers en hen handvaten aan te reiken om hun valkuilen en uitdagingen bespreekbaar te maken en beter te hanteren. 

Het onderzoek bestaat enerzijds uit statistisch onderzoek met een enquête en anderzijds uit experimenteel onderzoek in de vorm van workshops voor een deel van de steekproef.

Deze workshop is onderdeel van het experimenteel onderzoek en heeft als doel om te onderzoeken of onze methodologie neurodivergente mensen effectief in staat stelt om hun sterkten en valkuilen beter te begrijpen, bespreken en hanteren.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze workshop ga je middels interactieve oefeningen actief aan de slag met je Lumina Spark profielschets om inzicht te verwerven in je sterkten en mogelijke valkuilen, teneinde deze beter te leren hanteren.

Wanneer: 30 oktober 2024 van 9u tot 13u

Locatie: Management Spark | Smidstraat 145, 2590 Berlaar

Prijs: Gratis voor neurodivergente deelnemers van het onderzoek

Er zijn 10 plaatsen beschikbaar.

Terug naar evenementenoverzicht

Comments are closed